12x Fijne Meditatie Muziek


Ons dagelijkse leven is druk en gevuld met prikkels. Daarom vinden wij het in ieder geval ontzettend fijn om ons af en toe terug te trekken met een heerlijk meditatie muziekje. 

In dit artikel geven we onze eigen favorieten. Van natuur geluiden tot pan fluit en klankschaal muziek. Alles waarop jij kunt mediteren. Voor elke mogelijke bui die je hebt. Ik hoop dat jij hier ook zo van kunt genieten! 

1. Fluit, natuurgeluiden en achtergrond muziek

Dit is echt mijn all-time favoriet. Een heerlijke track van maar liefst 3 uur lang! Ik luister nooit de volle track hoor, maar hij is wel afwisselend. fluit muziek, natuurgeluiden en rustgevende achtergrondmuziek. Geschikt voor meditatie, yoga etc.

2. Heerlijk rustige achtergrond muziek

Deze track is echt super ontspannend. Heerlijke, rustige achtergrond muziek met een kalmerende sfeer. Geschikt voor meditatie of om in slaap te komen. Ook deze meditatie muziek is maar liefst 3 uur lang. 

3. Ontspannen piano muziek

Ben je een liefhebber van de piano? Dan is dit waarschijnlijk meer jouw ding. Hele rustige, ontspannende piano muziek. Ideaal voor een relaxte sfeer, voor meditatie of yoga. Hij duurt maar liefst 8 uur!

4. Mysterieuze meditatie muziek

Een 3 uur durende track genaamd “frozen in time”. Heerlijke, relaxte muziek die voor mijn gevoel af en toe wat mysterieus klinkt. En dit alles komt met prachtige bijbehorende beelden van sneeuw landschappen. 

5. Panfluit en de oceaan

You’ll either love this one or hate this one. Deze meditatie muziek track bevat 2,5 uur aan oceaan geluiden in combinatie met panfluit muziek. De panfluit klinkt wel vrij luid, daarom moet je er dus wel van houden. 

6. Indian Meditatie track

Deze 3 uur durende Indian music track is apart, maar verassend ontspannend en bevredigend. Een hele geschikte track voor meditatie, yoga of gewoon als achtergrond muziek.

7. Healing Music 528 Hz Positief Zelfbeeld

Een heerlijke, ontspannende track die volgens de makers een helende en positieve werking heeft op het zelfbeeld. Of dit zo is weet ik niet, maar het muziekje klinkt in ieder geval heerlijk ontspannen tijdens de meditatie. Hij duurt 3 uur.

8. Natuurgeluiden in het bos

Deze video duurt bijna 8,5 uur en bevat geen muziek, alleen natuurgeluiden! De geluiden van vogels, water en andere dieren. Heerlijk als je wilt mediteren, maar ook geschikt als je in slaap probeert te komen.

9. Oceaan geluiden

Ook deze track duurt meer dan 8 uur en heeft geen achtergrond muziek. Je hoort slechts de geluiden van de oceaan, vogels en alles daar omheen. Heerlijk toch?

10. Waterval en natuurgeluiden

En ook de tiende track die ik noem is een 8 uur durende video zonder instrumenten, slechts de geluiden van de natuur. In dit geval een stromende waterval, vogels en andere natuurgeluiden. 

11. Tibetaanse muziek met klankschalen

Deze 3 uur durende Tibetaanse muziek met klankschalen klnk heerlijk ontspannen. Een goeie keus als je gek bent op klankschaal muziek. Deze muziek wordt ook wel gebruikt voor chakra healing. 

12. Tibetaanse muziek “aura cleansing”

Deze muziek track zit vol met heerlijke, ontspannen geluiden en zou gemaakt zijn voor “aura cleansing”. Deze video is wat korter dan de rest, namelijk zo’n 30 minuten.

Dit was onze top 12 met meditatie muziek! Ik hoop dat je deze lijst er standaard bij pakt als je op zoek bent naar heerlijk, ontspannen achtergrond muziek. Hoe heerlijk is het om voor of na een drukke dag even lekker te ontspannen en nergens aan te denken?

Recent Posts