Bij deze restaurants in Eindhoven kun jij heerlijk vegetarisch eten!


vegetarisch eten in eindhoven

Ik kan mij voorstellen dat het als vegetariër lastig kan zijn een restaurant te vinden waar je uit eten kan. Daarom heb ik nu een lijst samengesteld, waarmee jij gemakkelijk de beste vegetarische restaurants vindt in Eindhoven. Zo kan jij samen met je vriendinnen, vrienden of familie heerlijk eten in het centrum van Eindhoven.

Midden-Oosters restaurant Saffraan

Bij het restaurant Saffraan kun je heerlijk midden-oosters eten. Je kunt hierbij denken aan Iraanse en Afghaanse gerechten. Je kunt bij dit restaurant zowel veganistisch, vegetarisch als halal gerechten vinden. Op dit moment bieden ze heerlijke zomerse gerechten aan zoals de korma. Dit is gemarineerde rundvlees in tomatenpuree met gele linzen.

Benieuwd naar de menukaart of meer informatie? Lees hier dan meer.

Contactgegevens
https://saffraanrestaurant.nl/
Tongelresestraat 321
5642 NB Eindhoven

Vegetarisch restaurant The City

Bij het Eindhovens restaurant The City kan je genieten van sushi, vleesgerechten maar ook heerlijke vegetarische gerechten. Denk hierbij aan Thaise curry veggie, dumplings veggie en krokant gebakken aubergines. Je kunt bij dit restaurant dus gemakkelijk eten met vrienden(innen) ook als jullie of een paar hiervan vegetarisch zijn.

Wil je de hele menukaart bekijken? Klik dan hier.

Contactgegevens
http://www.restaurantthecity.nl/
Willemstraat 9,
5611 HA Eindhoven

Grieks restaurant Ilio’s Eindhoven

Ilio’s is een grieks restaurant wat ook veel vegetarische en veganistische opties op de menukaart heeft staan. Je kunt hier zowel genieten als je wel of niet vegetarisch bent. Wanneer je vegetarisch bent kun je hier heerlijk genieten van spaghetti aglio olio & een vegetarische schotel. Alle gerechten worden geserveerd met salade en bij de normale gerechten krijg je hier friet en salade bij.

Benieuwd naar de hele menukaart? je vindt deze hier.

Contactgegevens
https://www.iliosrestaurant.nl/
Dommelstraat 26
5611 CL Eindhoven

Valli’s Corner Eindhoven

Valli’s Corner is een aziatisch en Maleisisch restaurant wat geschikt is voor vegetariërs en ook veganistische opties heeft. Je hebt hier gerechten zoals spring rolls, roti en samosa. Er zitten ook gerechten tussen die niet vegetarisch zijn.

Mocht je de hele menukaart willen zien dan kun je hier klikken.

Contactgegevens
http://vallis-corner.nl/
Edisonstraat 2-28
5621 HP Eindhoven

Ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad, heb je al eens bij deze restaurants gegeten? Of heb je nog andere aanbevelingen voor vegetarische restaurants in Eindhoven? Laat het weten in de comments.

Gastblog door: Lisa Bouw

Hey mijn naam is Lisa Bouw en ik ben zelf een lifestyle, food en fashion blogger op www.lisabouw.nl Ik schrijf hier over verschillende recepten die ik heb geprobeerd, restaurants waar ik ben geweest en de nieuwste films en series. Daarnaast schrijf ik ook over persoonlijke ervaringen die ik heb meegemaakt. Zelf ben ik op dit moment 20 jaar oud en woon in het kleine dorpje Erp in Noord-Brabant.

Je kunt mij ook volgen op Instagram @lisabouwnl of Facebook @lisabouwnl

Recent Posts