Vegan Restaurants in Twente


vegan restaurant in twente

Kun je vegan eten in Twente? Ja hoor, al zijn de opties in Twente nog erg beperkt. Toch zijn er een paar leuke vegan restaurants waar je terecht kunt. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Er zijn overigens veel restaurants in Twente waar je “een paar vegan opties” hebt. Maar echt vegan eten? Dat is erg lastig te vinden. Dus heb je altijd passie gehad voor het restaurantleven en houd je van de veganistische levensstijl? Hier liggen zeker nog kansen! Laat ons vooral weten wanneer je start zodat we je in de onderstaande lijst kunnen zetten. 😉

WOODS Hengelo

woods-hengelo-vegan-restaurant

Plantaardig restaurant WOODS ligt aan een prachtig, rustig plekje aan het water. Het restaurant bevindt zich in een mooie, oude boerderij. Maar het interieur is licht, modern en heeft een beachy vibe. Hier een hapje of drankje doen is een beleving op zich.   

Je kunt er heerlijk lunchen, borrelen, high teaen of een hapje eten ’s avonds. Het eten is grotendeels 100% plantaardig, maar je kunt ook kiezen voor een lekker stukje biologisch vlees uit de streek of een stukje duurzame vis.

Het restaurant heeft een LEKKER VEGA certificaat. Dit houdt in dat onze menukaart bestaat uit 100% vegetarische gerechten, waarvan minimaal 50% plantaardig.

Houtmaatweg 9 – WOODS Houtmaat

Het Paradijs Enschede

het-paradijs-vegan-restaurant-enschede

Het Paradijs is een restaurant net buiten het centrum van Enschede, aan het randje van Roombeek. Als je binnenkomt kijk je je ogen uit. De binnentuin met glazen dak lijkt op een stukje jungle. Vandaar waarschijnlijk de naam Het Paradijs.

Je kunt hier heerlijk vegetarisch en vegan lunchen, borrelen of dineren. Met allemaal heerlijk verse streekproducten uit het seizoen. Doordat het restaurant zich meebeweegt met het seizoen, hebben ze elke twee maanden een nieuwe kaart. Dus je kunt je elke keer weer laten verassen!

Hier geen saaie recepten! Bij Het Paradijs houden de koks van creativiteit, passie en smaak. Menig bezoeker verbaasd zich dan ook over de mogelijkheden en smaak van de vegetarische en vegan gerechten.

Nicolaas Beetsstraat 48 – Het Paradijs

SYNC OK Deventer

sync ok deventer vegan restaurant

Restaurant SYNC OK in Deventer zit gezellig midden in de stad. In het restaurant kom je terecht in een oase van rust. Lichte kleuren en heel veel planten. Bij SYNC OK gaat het om echt contact maken met elkaar. Het is daarom een smartphone vrije horeca zaak.

Je kunt hier ontbijten, lunchen en heerlijk koffieleuten. De gerechten zijn biologisch, plantaardig en glutenvrij. De menukaart bevat verassende gerechtjes met bijzondere ingrediënten, zoals jackfruit, rawmesan of za’atar.

Helemaal tot rust komen? Zoek dan een plekje in de stilte ruimte. Met een vegan latte macchiato en een heerlijk glutenvrij taartje uit eigen bakkerij.

 Broederenstraat 29 – SYNC OK   

Dit waren de restaurants waar je uitgebreid veganistisch kunt eten. Zien wij een adresje over het hoofd waar je lekker kunt lunchen, borrelen of dineren? We horen het heel graag! Laat het ons weten op info@doemaarnatuurlijk.nl

Recent Posts