Over ons

De site DoeMaarNatuurlijk is ontstaan uit interesse voor een natuurlijke en duurzame levensstijl. Elk onderwerp dat onze interesse wekt wordt zo grondig mogelijk uitgeplozen, voordat we er een artikel over schrijven. 

De producten die we noemen zijn altijd van merken waar we zelf helemaal achter staan. Dit kunnen grotere merken zijn, maar ook mooie, kleinere merken die volgens ons ontzettend goed bezig zijn! Natuurlijk zijn we hierin eerlijk en noemen we ook de mindere punten van een product, maar we schrijven geen reviews over producten die ons absoluut niet bevallen, omdat we geen merken willen afkraken of negativiteit willen verspreiden. 

Onze blogs zijn altijd eerlijk en zo neutraal mogelijk geschreven, zonder inmenging van commerciële partijen. Wel verdienen we vaak een heel klein bedrag op producten die je op ons aanraden aankoopt. Dit kost jou niets en helpt ons de site te kunnen blijven runnen! 

We vinden het belangrijk dat onze blog artikelen jullie zo goed en compleet mogelijk informeren. Mis je iets of heb je een tip voor ons? Stuur ons gerust een mailtje! 🙂 

DoeMaarNatuurlijk
 
Let op: wij mogen geen persoonlijk of medisch advies geven en zullen dan ook niet ingaan op dit soort vragen. Neem hiervoor contact op met een aroma specialist of arts. 
 
Vestigingsadres: (geen bezoekadres)
Deurningerstraat 22
7557HG Hengelo ov
KVK: 56358377
BTW nr: NL002228639B79
 
shea butter kroeshaar haar

WIN Rituals producten, etherische oliën en andere prijzen!

Wij verloten elke maand leuke prijzen onder iedereen die ingeschreven staat voor onze mailinglijst.