Over ons

“Eind 2018 heb ik de site opgericht uit interesse voor natuurlijke producten. Hoe meer ik me in de onderwerpen ging verdiepen, hoe leuker ik het vond en hoe meer ik leerde over duurzaamheid, millieu en natuurlijke producten. En dit deel ik graag met jullie.

Ik vind het dan ook super leuk en belangrijk om elk topic helemaal uit te pluizen en een zo goed en compleet mogelijk artikel te schrijven voor jullie. Mijn wens is dat DoeMaarNatuurlijk een heel groot platform wordt waar jullie alle informatie kunnen vinden voor een groener en duurzamer leven!” – Masha

Onze blogs zijn altijd eerlijk en zo neutraal mogelijk geschreven, zonder inmenging van commerciële partijen. (natuurlijk geven we wel onze mening!) Soms verdienen we een klein percentage op producten die je op ons aanraden aankoopt. Dit kost jou niets en helpt ons de site te kunnen blijven runnen! 

Mis je iets of heb je een tip voor ons? Stuur ons gerust een mailtje! 

DoeMaarNatuurlijk
 
Let op: wij mogen geen persoonlijk of medisch advies geven en zullen dan ook niet ingaan op dit soort vragen. Neem hiervoor contact op met een aroma specialist of arts. 
 
Vestigingsadres: (geen bezoekadres)
Deurningerstraat 22
7557HG Hengelo ov
KVK: 56358377
BTW nr: NL002228639B79
 

WIN Rituals producten, etherische oliën en andere prijzen!

Wij verloten elke maand leuke prijzen onder iedereen die ingeschreven staat voor onze mailinglijst.