RITUALS The Ritual of Advent – Adventskalender 2021 Review

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-1

De adventkalenders van RITUALS zijn elk jaar weer een genot om te krijgen of te geven. De kalenders zijn prachtig vormgegeven en bevatten een waarde die het dubbele zou zijn van de prijs. Met de kalender wil RITUALS je in deze hectische tijd elke dag een klein rust momentje en een reminder voor simpel en klein geluk.

Ik heb de RITUALS The Ritual of Advent Kalender gekocht en ga deze voor je reviewen. Let op, dit artikel bevat spoilers! Dus als je niet wilt weten wat erin zit, koop de RITUALS Adventkalender dan direct hier.

TIP: Wees er snel bij, want via de site van RITUALS zelf zijn ze al uitverkocht. Er is een beperkte hoeveelheid beschikbaar.

rituals-ritual-of-advent-adventkalender

De kalender komt in een mooie, gouden, kartonnen koffertje. Je verwijderd de mooie, rode strik en schuift de kalender er dan zo uit.

De kalender zelf is gemaakt in de vorm van twee schattige, Amsterdamse grachtenpandjes. Met een heleboel raampjes en deurtjes die je kunt openen. Je telt van 1 december tot 24 december.

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-3

Wat zit erin?

Het pakket bevat 24 mooie producten. Er zit echt van alles wat in, inclusief 2 producten voor je partner. Het pakket bevat onder andere een paar kaarsjes, body mist sprays, maar ook gezichtverzorging, shampoo, scrubs en handcrème. Je kunt echt je hele lichaam verzorgen met dit pakket. 

Ik vond dit pakket een goede prijs – kwaliteit verhouding hebben. Het was zeker het geld waard. 

Hieronder zoom ik verder in op de producten die in het pakket zitten, inclusief foto’s. Wil je dus geen spoilers? Klik dan snel weg of ga naar de verkoop pagina van de Rituals Adventkalender.

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-4

  1. Mini kaars sweet jasmine
  2. Ritual of Sakura hair & body mist
  3. Ritual of Mehr 2-phase bath oil
  4. Serendipity foaming shower gel
  5. Mini kaars imperial rose

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-5

6. Amsterdam Collection body mist
7. Ritual of Namaste radiance anti-aging serum
8. Ritual of Hammam nourishing conditioner
9. Ritual of Hammam nourishing shampoo
10. Ritual of Samurai face cream

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-6

11. Ritual of Sakura soap bar
12. Mini kaarsje orris mimosa
13. Ritual of Karma shower gel
14. Scrub handschoen
15. Nagelvijl

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-7

16. Ritual of Jing sleep pillow & body mist
17. Ritual of Karma mild body scrub paste
18. Elixir Collection keratin recovery hair mask
19. Mini Kaarsje jade vine
20. Ritual of Samurai ice shower gel

rituals-ritual-of-advent-adventkalender-2

21. Ritual of Mehr body mousse to oil
22. Ritual of Holi sugar love body mist
23. Ritual of Ayurveda balancing body cream
24. Ritual of Jing relax instant care hand cream

De kalender kost € 59,95 en is hier te verkrijgen. Wees er snel bij, want op de RITUALS site is de kalender al uitverkocht. Er is een beperkte oplage beschikbaar. 

Dit waren de producten. Er zit dus echt vanalles wat in, je kunt een heel beauty ritueel uitvoeren met deze producten. Ik weet dat ik het persoonlijk ontzettend leuk zou vinden als ik dit cadeau zou krijgen. Dus ik raad het zeker aan voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag!

Mijn favorieten uit dit pakket, waar ik heel benieuwd naar ben zijn het gezichtsserum, de Jing sleep spray, het keratine haarmasker en de handcrème (altijd handig in deze tijd). 

Is RITUALS duurzaam of natuurlijk?

Rituals maakt producten met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten of ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De collectie is dus niet 100% natuurlijk, maar wel grotendeels. Een heel aantal van hun producten zijn wel natuurlijk. 

“Alleen voor eigenschappen die de natuur niet kan leveren, of als het beter voor het milieu is, gebruiken we alternatieven die in een laboratorium zijn ontwikkeld.” 

RITUALS probeeert zo duurzaam mogelijk te produceren. 97% van de producten wordt geproduceerd in de Europese Unie en leveranciers moeten volgens de Code of Conduct werken. Dit betekent geen kinderarbeid, racisme, intimidatie en goede, eerlijke werkomstandigheden.

Daarnaast steunt Rituals het Better Cotton initiative. Een initiatief dat streeft naar de wereldwijde verbetering van de katoenproductie, het milieu en de toekomst van deze industrie.